Saturday, 4 February 2012

Welcoming You

Assalammualaikum..

Fiuh ! At last ! This is my new blog after 3 years I'm using http://dalamkesahaku.blogspot.com . =)


Kenapa? Mengapa blog baru?

SAJA !

Blog lama terlalu banyak kisah. Yang manis. Yang pahit. Yang kejam. Yaaaaang..... banyak yang! Hikhok ! Even banyak posting yang aku dah delete but it still have a same remark. Blog tu tempat segala curahan hati. Hoih.. kind a mengada-ngada je posting tuh.. Hihihi.. Sedar.. sedar. . Mungkin dalam minggu ni or minggu depan I will delete that blog forever. Ya.. berkubur laa kau ! :O


Apa yang aku nak dalam blog baru ni?

Hurm.. tak ada apa. Memang saja. New chapter of my life untuk tahun 2012 ni. Boleh kan? Boleh kan? Naaaa.. korang kata tak boleh peduli apa kan. ^^V

Hope aku akan rajin2 tulis blog kat sini dan tulis dan tulis sampai aku tak mampu nak tulis.. Ggrrr statement ! wkwkwkwkwk.

Welcoming you to my new blog ! Peace hoih ! (~^^)~V



No comments:

Post a Comment

Red Bobblehead Bunny