Saturday, 4 February 2012

My First Impression

Assalammualaikum readers, (jawab salam tu)

Mase mula-mula nak logon and login new blog ni aku agak sedikit terkejut.

O_O Wow !!

Upgraded ! Kelas kau Maria ! Hahaha..

Mule laa aku rase macam mase mula-mula nak pakai Fesbuk kan. Noob gile seyh. Sampai sekarang. >_> *Jangan nak sengeh-sengeh yee.. I nampak. 


Oh yaa...

Sincerely, I love this new look but makin lama laman sosial dah semakin hampi sama... Fesbuk,Tewitew,Thumblr,Mysepace and tak lupa yang baru ni.. Mfes..Belogsepot pun tak ketinggalan. Hoih.. buat laa lain lagi.. kan kan kan..Bosan laaa same-same ni..  ^.^

Ok laa.. kesempatan ni jugak nak mengucapkan SALAM MAULIDUR RASUL 2012M / 1433H 


Mari berselawat ke atas Nabi Muhammad agar mendapat kesenangan didunia dan peroleh syafaat di akhirat kelak... Amin..

"Setiap doa adalah terhalang, sehingga berselawat atas Nabi s.a.w. "
Riwayat Ad-Dailami


"Sesungguhnya Allah dan para malaikat-Nya bersalawat (memberi segala penghormatan dan kebaikan) ke atas Nabi (Muhammad ). Wahai orang-orang yang beriman bersalawatlah kamu ke atasnya serta ucapkanlah salam dengan penghormatan." [Al-Ahzab: 56]

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
Allahumma salli `ala muhammadin wa'ali muhammad .. 




No comments:

Post a Comment

Red Bobblehead Bunny